You are currently viewing Lige nu kunne jeg godt bruge en ”sådan flytter du til et andet land”-opskrift

Lige nu kunne jeg godt bruge en ”sådan flytter du til et andet land”-opskrift

Klokken var lidt i halv seks, da jeg vågnede op til en helt ny tilværelse i et helt nyt land. Da jeg blinkede mine øjne op efter en nat, der mest bestod i en masse korte lure frem for en hel nats søvn, tænkte jeg for første gang: ”hvad fanden laver du, Sara?”.

For et år siden besluttede jeg at tage på udveksling i går den 11. januar 2022, fordi jeg følte mig som mange andre fanget i coronaens trummerum. Jeg følte mig ikke inspireret længere. Jeg havde med mine nyindkøbte vandresko slidt Københavns gader tynde for dens magi. Jeg havde derfor brug for at blive luftet på ny i, gå på nye gader, skabe nye venskaber, studere nye emner, skrive nye tekster og forhåbentlig blive typen, som vandre for vandringens skyld – der findes mange vandretyper og mere siger jeg ikke. Derfor tog jeg afsted.

Lige nu kunne jeg godt bruge en ”sådan flytter du til et andet land”-opskrift. Jeg ved, at der skal blandes gåpåmod med nogle tørre ingredienser som papirarbejde, bankoverførsler og forsikringer. Men hvordan og hvor får jeg fingrene i  de andre ingredienser såsom mælken? Og det mener jeg faktisk, hvor fanden er mit nærmeste supermarked, jeg mangler mælk?!