Kommentar

Jeg fik al min viden om min krop fra Vi Unge og porno. Sæt sundhed på skoleskemaet

Ligesom mange andre unge var jeg i mine teenageår plaget af et forvrænget syn på sex og de ekstra kilo på min krop, fordi jeg fik min viden om fysisk, psykisk og seksuel sundhed fra internettet. Et karakterfrit sundhedsfag i skolen vil mindske unges mistrivsel, skriver Sara Vardar i dette debatindlæg

Læserbrev

Tag mig hårdt derhjemme, men seriøst derude

Der er ingen tvivl om, at jeg ønsker ligestilling blandt kønnene. Spørgsmålet er, om det skal stå i vejen for ønsket om en mand, som kan tage ordentligt fat? De kønsneutrale roller byder jeg ikke velkommen i mit soveværelse, tværtimod. Ligestillingen er et princip for mig, når jeg som kvinde bevæger mig ud af min lejlighed, men ligestillingens flydende kønsroller vil jeg ikke mærke på egen krop hjemme i min lejlighed.

Opinion

Kvinder værst

Kvinder er gennem hele deres liv blevet opstillet som modstandere. Lige nu er vi patriarkatets trofaste vogtere, da vi ubevidst bidrager til den kvindeundertrykkende kultur – det skal vi have lavet om på.

INDLÆG

Her er de tre råd til unge kvinder, som ingen forældre tør give

Sara Vardar sagde fra, da en mand ville overskride hendes grænser. Men i stedet fik hun tæv og blev misbrugt, fortæller hun. Så skammede hun sig og holdt kæft. Siden blev hun frivillig i Sex og Samfund på grund af sin oplevelse.

KOMMENTAR

Kvinder må holde op med at bekæmpe hinanden og begynde at bekæmpe patriarkatet

Hvis vi som feminister vil bekæmpe patriarkatet, må vi først og fremmest holde op med at bekæmpe hinanden, og i stedet fryde os over vores medkvinders succes – for det er også vores egen, skriver skribent på bloggen KLÆDT AF og frivillig i Sex og Samfund Sara Vardar i dette debatindlæg